De wijnen van Bodega Fin Del Mundo

Bodega del Fin del Mundo is gelegen in het Argentijnse Patagonië, een plaats die tot enkele jaren geleden werd gedomineerd door de harde Patagonische woestijn

Vandaag is het een oase van leven, waar de wijngaarden druiven van hoge kwaliteit leveren, perfect voor het maken van de topwijnen! Ook door de intense warmte overdag en koelte 's nachts (een enorm temperatuurverschil van meer dan 20 graden) rijpen de druiven op perfecte wijze en zorgt dit voor een zeer goede balans in de druiven, zoals de zuurgraad, aroma en structuur. Door de schaarse regenval en lage luchtvochtigheid blijven de wijngaarden buitengewoon gezond waardoor het bespuiten van de wijngaard tot een minimum beperkt blijft.
De wijnen van Bodega Del Fin del Mundo worden gemaakt met behulp van de allernieuwste technieken en een uitgekiende wijnbereiding waardoor de hoge kwaliteit wordt gewaarbord met behoud van persoonlijkheid en stijl! Zij beschikken over 200 roestvrijstalen tanks, 104 betonnen kuipen, 2200 eiken vaten en 4 Franse eiken vaten van 6000 Liter.

De wijnen van dit grote kwaliteitswijnbedrijf uit Argentinië zijn bijzonder goed, daarom vind u deze wijnen bij ons! Laat u overtuigen en probeer gerust eens zo'n Argentijnse genietwijn!

Voor meer informatie over de wijnen of om te bestellen, klik hier.